Find Bedemand

Her er vores liste over dygtige og anbefalelsesværdige bedemænd fra hele Danmark. Formålet med at lave denne oversigt er slet og ret, at give dig et overblik og fremhæve en dygtig bedemand eller begravelsesforretning, lige der hvor du bor. Alle bedemændene på vores liste, har stor erfaring og så er de dygtige, hensynsfulde fagfolk, du kan stole på.

bedemand

 

 

Bedemænd på Sjælland

Bedemænd i Jylland

 

Herning: Ødegaard Begravelser

http://www.odegaard.dk/

 

Horsens: Hornsleth’s Begravelsesforretning

http://www.begravelse-hornsleth.dk/

 

Kolding: Allan Juul Jakobsen

www.kolding-bedemand.dk

 

Vejle: Grejsdalens Begravelse

http://www.vejle-begravelsesforretning.dk/

 

Ry: Søhøjlandets Begravelser

http://www.xn--shjlandetsbegravelser-qfcb.dk/

Bedemænd på Fyn og øerne:

En bedemand i Danmark har adskillige væsentlige opgaver i forbindelse med en begravelse. Først og fremmest står bedemanden typisk for transport og klargøring af den afdøde forud for begravelse eller kremering. Dernæst er bedemanden opgave af støttende og rådgivningsmæssig karakter. Døden er et tabu for mange, det er svært at tale om, og når du møder bedemanden, er du helt naturligt i en meget vanskelig og sorgfyldt situation. Her fungerer bedemanden som en støtte, som kender processen fuldt og helt, kan rådgive i forhold de forskellige muligheder indenfor begravelser, men mere væsentligt være en man kan rådføre sig med ift. f.eks. sorgbehandling, tab og hvad der er det rigtige for jer i netop jeres situation. Hvis der er børn blandt de pårørende, har bedemanden som regel også materiale i form af børnebøger, som forklarer og belyser døden og hjælper familien med at komme videre.

Hvilken bedemand du vælger, er derfor ikke ligegyldigt. Begravelsesforretningen betyder for mange rigtig meget for sorgprocessen og hele afviklingen af begravelsen. Netop fordi det kan være svært at tale om døden med de øvrige pårørende, er det afgørende, at bedemanden er én du har tillid til. De ovenstående bedemænd er dygtige, hæderlige fagfolk, som du kan stole på. Man er meget velkommen til at kommentere dette opslag med egne erfaringer om bedemænd, man har benyttet sig af.

 

Skriv et svar